Home –  Onze services  –  Aan & verkoop

Aan & verkoop

Aankoop

Bent u van plan om een huis te kopen maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze ervaren makelaars kunnen u hierbij assisteren. Of u nou uw eerste aankoop verricht, of al bekend bent met het proces, wij bieden de nodige service met onze expertise. Een huis kopen ging nog nooit zo gemakkelijk.

Belangen van de klant

Bij 88Makelaars kijken wij zorgvuldig naar de belangen van de klant. Zo krijgt u bij ons een eigen aankoopadviseur die duidelijk met u communiceert over uw wensen en het actuele aanbod op de woningmarkt. Of dit nou gaat over het zoeken naar een huis met bepaalde voorwaarden of het helpen bieden op uw droomwoning.

88Makelaars houdt de woningmarkt elke dag in de gaten. Wanneer wij zien dat er een potentiële woning voor u verschijnt, gaan wij direct voor u aan de slag. Ook assisteren wij u bij het bieden op uw droomhuis. Zo geven wij advies over de waarde van een woning en onderhandelen wij vannuit uw belangen.

De fases bij aankoop

Een aankoop verrichten met 88Makelaars bestaat globaal uit vier fases. Deze gaan als volgt:

 • Fase 1: Voorbereiding en zoeken
 • Fase 2: Bezichtiging & vergelijken
 • Fase 3: Analyseren & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & contact na de verkoop

Verkoop

U bent van plan om uw woning of pand te verkopen, maar u vraagt u af of het verstandig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen. Wij geloven erin dat de hulp van een verkoopmakelaar uw bereik kan versterken en het proces kan vergemakkelijken. Een woning of pand verkopen doet u immers niet elke dag en met de juiste hulp van een makelaar die uw belangen als prioriteit stelt, hoeft u niet om te kijken naar het langslepende proces en de administratieve afwikkeling.

De beste prijs en het beste advies

Wij vinden de belangen van onze klant belangrijk en ons doel is uw woning of pand voor de beste prijs verkopen. Uiteraard adviseren wij u ook graag met alles omtrent het verkopen van uw woning.

88Makelaars helpt u onder andere met de volgende punten:

 • Het bepalen van een goede vraagprijs
 • Het aanvragen van een energielabel
 • Uw huis verkoopklaar maken
 • Verkoopbord plaatsen op een duidelijke plek
 • Het promoten van uw huis door diverse promotiemateriaal wat het beste past bij het gewenste doelgroep, dit kan verschillen van printadvertenties tot social media
 • Het organiseren van een “Open Huis”
 • Het plannen en uitvoeren van bezichtigingen
 • Het onderhandelen met kopers
 • Het tekenen van voorlopige koopcontracten
 • Alles plannen en afspreken met notaris
 • Het plannen van uw aanlevering
 • De administratieve afwikkeling

VBO Makelaar

88Makelaars is lid van VBO Makelaar, maar wat houdt dit precies in? VBO is een transparante brancheorganisatie waar vele makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland lid van zijn. Makelaars die lid zijn van VBO zijn erg betrokken in de lokale markt, kennen de regio als geen ander en kunnen u totaaladvies bieden op het gebied van wonen of bedrijfsmatig. Dit houdt ook in dat wij u kunnen voorzien van advies in energiebesparing en eventuele subsidies.

Als lid van VBO handelen wij uit de belangen van de klant. Zo kunnen leden van VBO nooit bij een zelfde woning of pand tegelijk dienen als aan- en verkoop makelaar, dit om belangenverstrengeling te voorkomen.

Als lid van VBO streven wij naar het veranderen en voornamelijk verbeteren van de vastgoedbranche en –markt. Dit doen wij door vanuit ondernemerschap pro-actief verschillende kansen in te schatten en door middel van verbinding deze kansen te delen onder het bondgenootschap, dit alles ten dienste van het consument, de leden van de VBO, de stakeholders en de overheid. Wij geloven er stellig in dat van een gezonde vastgoedmarkt iedereen profijt heeft.

Heeft u interesse in een aan- of verkoop?

Heeft u een woning op het oog of wilt u uw woning verkopen? Wij kunnen u alles uitleggen over de procedure. Tevens kunnen wij, mocht u geïnteresseerd zijn, u ook meer uitleg bieden in het Engels of Chinees. Vul rechts uw gegevens in of bel tijdens kantooruren naar: 070 888 88 35 (Nederlands & Engels) of 070 888 88 31 (Chinees).

Contacteer ons

88Makelaars
Gedempte Burgwal 40
2512 BV Den Haag

T: 070 888 88 35 (NL & EN)
T: 070 888 88 31 (CN)

info@88makelaars.nl