Uw zoekresultaten

Jan Wapstraat 153 a

€ 205.000
Jan Wapstraat 153 a , ,
toevoegen aan favorieten
746
Te Koop

Omschrijving

Open Huis

Donderdag 27 oktober van 15:30 tot 16:30

 

STARTERS OPGELET | 4-KAMER APPARTEMENT | 75 M² | AAN DE RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE JAN WAPSTRAAT | BIEDEN VANAF PRIJS | OPLEVERING IN OVERLEG | TE KOOP!!

Namens de verkoper mag 88 Makelaars de Jan Wapstraat 143 aanbieden. De woning is gelegen in de buurt Laakkwartier-west. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de omgeving. Op loopafstand van een basisschool, de Haagse Hogeschool, station Hollands Spoor en de Mega Stores. Het centrum van Den Haag met alle winkels is op korte fietsafstand. Openbaar vervoer is letterlijk om de hoek: 3 tramlijnen en 1 buslijn, die rechtstreeks naar alle stations, het centrum en het strand van Scheveningen gaan. Er zijn verschillende sportfaciliteiten aanwezig in de nabije omgeving. Daarnaast is de buurt is met haar diverse speelplaatsen kindvriendelijk. Uniek wonen in Den Haag vinden wij!

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Indeling
Via de ”typische Haagse portiek” bereik je doormiddel van de opentrap de entree van de woning op de 1ste etage. Je krijgt toegang tot een kleine hal met interne trap en meterkast, hier ga je vervolgens middels een trap omhoog om bij de overloop van de woning uit te komen.

Via de interne trap krijg je toegang tot de overloop. De overloop verschaft je toegang tot de 3 verschillende slaapkamers, badkamer, aparte keuken met balkon en woonkamer. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Je krijgt door de grote raamkozijnen die in de woning zijn geplaatst veel natuurlijk zonlicht binnen waardoor alle ruimtes heel ruimtelijk aanvoelen, waaronder dus ook de woonkamer. Naast de woonkamer bevindt zich de 1ste slaapkamer van de 3. Aan de rechterzijde van de trap in het midden van het appartement bevindt zich de badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de 2de en 3de slaapkamer, waarvan de 3de zeer ruim te noemen valt. Tussen de slaapkamers in kan je de keuken vinden. Doormiddel van de deur in de keuken krijg je toegang tot het balkon die over de halve breedte van het appartement loopt.

Bijzonderheden
DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
– Eigen grond;
– Woonoppervlakte 75m²;
– Bouwjaar 1930;
– VvE bijdrage VvE € 75,00 euro per maand;
– Balkon op het noordwesten;
– Zeer centraal gelegen;
– OV meerdere trams en bussen nabij;
– Den Haag centrum op loop/-fiets afstand;
– Oplevering in overleg.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

“Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. LET OP! WIJ HEBBEN BIJ DE BEZICHTIGING WEL DE VERPLICHTING VAN HET DRAGEN VAN EEN MONDKAP. DAARNAAST ZIJN MAXIMAAL TWEE BEZOEKERS TOEGESTAAN.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

A+

A

B

C

D

E

Energielabel F

F

G

H

Adres: Jan Wapstraat 153 a
Stad:
Provincie:
Postcode: 2523 GE
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Woning-ID : 27483
Prijs: € 205.000
Woning grootte: 75 m2
Woning inhoud: 270 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Energieklasse: F
Geschikt voor
Balkon

Vergelijkbare woningen

Koopwoning
Te Koop

Ockenburghstraat 112

€ 289.000
KOPERS OPGELET | RUIME 3-KAMER PARTERRE APPARTEMENT | IN HET KINDVRIENDELIJKE KOM LOOSDUIN [meer]
KOPERS OPGELET | RUIME 3-KAMER PARTERRE APPARTEMENT | IN HET KINDVRIENDELIJKE KOM LOOSDUINEN | CA 83 M² | ZONNIGE T [meer]
2 1 83 m2gegevens
Koopwoning
Te Koop

Gerard Kellerstraat 68

€ 210.000
INVESTEERDERS OPGELET DE WONING IS NOG IN VERHUURDE STAAT EN IS DUS NOG VERHUURBAAR. START [meer]
INVESTEERDERS OPGELET DE WONING IS NOG IN VERHUURDE STAAT EN IS DUS NOG VERHUURBAAR. STARTERS OPGELET PRACHTIG APPA [meer]
1 1 52 m2gegevens
Koopwoning
Te Koop

Jan ten Brinkstraat 135

€ 259.000
Namens de verkopers mag 88 Makelaars de Jan ten Brinkstraat 135 aanbieden gelegen in het L [meer]
Namens de verkopers mag 88 Makelaars de Jan ten Brinkstraat 135 aanbieden gelegen in het Laakkwartier in Den Haag. [meer]
3 1 71 m2gegevens
Koopwoning
Te Koop

Thijssestraat 349

€ 275.000
STARTERS OPGELET! LUXE MAISONNETTE | RUIM 3 KAMER APPARTEMENT | TURN-KEY | GELEGEN IN LAAK [meer]
STARTERS OPGELET! LUXE MAISONNETTE | RUIM 3 KAMER APPARTEMENT | TURN-KEY | GELEGEN IN LAAK HAVEN WEST | CA. 88 M² | [meer]
3 1 88 m2gegevens

Vergelijk aanbiedingen