Uw zoekresultaten

Aankoop en verkoop

Gepost door 88Makelaars op 28 juli 2020
0

88 Makelaars heeft al jaren ervaring met aankoop en verkoop. Heeft u een woning dat u wilt kopen? Of wilt u uw woning verkopen? Bent u een beginner en heeft u geen ervaring met aankoop of verkoop? Of bent u al bekend met het proces van aankoop of verkoop maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan is 88 Makelaars uw perfecte aankoop en verkoop makelaar. Wij leggen u graag uit waarom.

Aankoop en verkoop 88 makelaars

Aankoop

Bent u aan kijken op Funda en komt u zomaar uw ideale woning tegen? Dan is het nu tijd voor een aankoop makelaar. Wij kunnen u helpen bij het kopen van de woning. Kopen met ons ging nog nooit zo makkelijk. Wij laten u graag weten waarom u juist ons moet kiezen als uw aankoopmakelaar.

Waarom 88 Makelaars als uw aankoopmakelaar?

Wij zijn een expert op het gebied van woningen aankopen. Ook hebben wij de volgende voordelen:

 • Meerdere talen.Nederlands, Engels of Chinees, wij kunnen het allemaal. Daarom is het opstellen en vertalen van contracten ook zeker geen probleem voor ons.
 • Onze makelaars zijn professioneel. Zo houden wij nauwkeurig dagelijks het aanbod en de rentes bij. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen reageren en u correct kunnen adviseren.
 • Wij kennen de regio Den Haag als geen ander.Welke buurt is er goed? Welke buurt kan ik beter vermijden? Wij bieden antwoorden voor deze vragen.
 • No cure no pay.Wij hebben geen verborgen kosten voor de klant. Transparantie is belangrijk voor ons. U betaald bij ons pas voor de afspraak bij de notaris.
 • Afspraken in het weekend? Geen probleem!Bij 88 Makelaars hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit. Wilt u door uw drukke schema het liefst contact via WhatsApp of WeChat? Dat is ook voor ons geen probleem. De klant staat bij 88 Makelaars centraal.
 • 88 Makelaars heeft connecties met verschillende makelaars in en buiten Den Haag. Dus bent u op zoek naar een woning en heeft u ook andere locaties in gedachten? Wij helpen u graag samen met onze netwerk.

Dit zijn redenen genoeg om 88 Makelaars als aankoopmakelaar te kiezen. Lees hieronder over ons complete plan van aanpak.

De fases bij aankoop

Een aankoop verrichten met ons bestaat uit vier fases. Deze gaan als volgt:

 1. Het voorbereiden en zoeken naar uw droomwoning. Hiervoor gaan wij uw huidige situatie bekijken. Zo kijken wij naar uw loon, spaargeld en taxerenwij eventueel uw woning. Ook halen wij een hypotheekadviseur erbij om te kijken welke hypotheek er bij u past.
 2. Wij zoeken een tal van woningen die binnen uw criteria vallen. Samen gaan wij de woningen bezichtigen.
 3. Samen bespreken hoe wij gaan onderhandelen. De onderhandeling wordt vervolgens door ons gedaan.
 4. Wij zorgen voor een vlekkeloze overdracht bij de notaris. Ook houden wij contact achteraf voor als u vragen hebt in de toekomst.

Verkoop

U wilt uw woning of pand verkopen. Is het verstandig om een verkoopmakelaar in handen te nemen?

Met 88 Makelaars bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Bij ons komen uw belangen op de eerste plaats. Zo heeft u bijvoorbeeld geen omkijk meer naar de administratieve afwikkeling.

Waarom 88 Makelaars als uw verkoopmakelaar?

Ons doel is om uw woning of pand voor de beste prijs te verkopen. Uiteraard bieden wij ook de beste advies bij de verkoop.

Zo helpen wij u onder andere met de volgende punten:

 • Het bepalen van een goede vraagprijs. Wij zorgen voor een gratis waardebepaling. Daarna laten wij een taxateur langskomen die een taxatierapport kan opstellen.
 • Wij vragen een energielabel aan voor uw woning.
 • Wij helpen met het verkoop klaar te maken van uw woning.
 • Onze verkoopborden worden geplaatst op een duidelijke plek.
 • Wij promoten uw woning of pand op verschillende mediakanalen zoals: Funda en andere social media.
 • Het organiseren van een open huis.
 • Wij zorgen voor bezichtigingen. Ook verwelkomen wij de mensen met interesse.
 • Wij onderhandelen voor u met de kopers voor de beste prijs.
 • Het tekenen van voorlopige koopcontracten.
 • Het zoeken van een notaris. Wij maken voor u ook een afspraak. Ook zorgen wij voor een vertaler als dit nodig is.
 • De aanlevering wordt door ons gepland.
 • En tot slot, de administratieve afwikkeling.

Kortom, met de uitgebreide service van 88 Makelaars verloopt de verkoop soepel. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek ons kantoor in het centrum van Den Haag!

VBO Makelaar

88 Makelaars is lid van VBO Makelaar. Wat houdt dit precies in? VBO is een transparante organisatie. Makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland zijn hier lid van. Deze makelaars zijn erg betrokken bij de lokale markt. Zo kennen zij de regio als geen ander. Leden kunnen u ook de beste advies bieden op het gebied van wonen.

Als VBO-lid staat onze klant centraal. Leden van VBO kunnen nooit bij een zelfde woning aan- en verkoop makelaar zijn. Dit is wettelijk niet toegestaan om belangenverstrengeling te voorkomen.

Wij streven samen naar het verbeteren van de vastgoedbranche. Dit doen wij door vanuit ondernemerschap verschillende kansen in te schatten. Door middel van ons netwerk met andere makelaars, kunnen wij de kansen delen. Hier hebben wij allemaal profijt van. Zowel de klant, de leden, de stakeholders en de overheid.

Wij geloven er in dat een gezonde vastgoedmarkt goed is voor iedereen. Daarom is lid zijn belangrijk voor ons.

Heeft u interesse in het aankoop of verkoop?

Heeft u een woning op het oog? Of wilt u uw woning verkopen? Wij kunnen u meer uitleg bieden. Neem gemakkelijk contact met ons op. Of bezoek ons op ons kantoor in het centrum van Den Haag waar wij onder het genot van een kopje koffie een fijn gesprek kunnen voeren! Een intakegesprek is altijd gratis.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Vergelijk aanbiedingen