Gratis waardebepaling, wat is uw financiële ruimte?

Gratis Waardebepaling

Heeft u een mooie woning op het oog? Klaar om te kopen, maar nog niet zeker of u genoeg financiële ruimte hebt? 88 Makelaars kunt u hierbij helpen. Wij bieden u een gratis waardebepaling van uw woning als u deze wilt verkopen. Zo krijgt u veel meer inzicht in uw bestedingsruimte en je overwaarde.

Hoe gaan wij te werk?

U kunt ons contacteren of bezoek ons gemakkelijk in ons kantoor in het centrum van Den Haag. Samen gaan we een plan van aanpak bespreken over de aanschaf van uw droomwoning.

Bij het maken van een plan kijken wij naar uw financiële ruimte. Daarbij maken wij een schatting van de waarde van uw woning.

Wij werken op een no cure no pay basis. U betaald bij ons pas wanneer de aankoop of verkoop is voltooid, via de overdracht bij de notaris.

Het verschil tussen een gratis waardebepaling en taxatie

Een gratis waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Wij bieden een gratis waardebepaling wat ervoor kan zorgen dat u een beter beeld krijgt van uw financiële situatie. Dit is geen garantie van de definitieve waarde van uw huis. Later in het proces is het wettelijk verplicht om uw woning te taxeren. Dit doen wij met hulp van onze ervaren taxateurs.

Bent u verder in uw koop/verkoop proces en zoekt u een ervaren taxateur? Dan kunnen wij van 88 Makelaars u in contact brengen met onze professionals.

Wilt u meer informatie over taxaties? Lees hier dan onze artikel.

Heeft u interesse in een gratis waardebepaling?

Wilt u weten hoeveel uw woning waard is? Wij bieden vrijblijvend een gratis waardebepaling. Tevens kunnen wij, mocht u geïnteresseerd zijn, u ook meer uitleg bieden in het Engels of Chinees. Bel tijdens kantooruren naar: 070 888 88 35 (Nederlands & Engels) of 070 888 88 31 (Chinees).

Comments are closed.