Uw zoekresultaten

Huren en verhuren

Gepost door 88Makelaars op 28 juli 2020
0

Wilt u een woning huren of zoekt u iemand om uw woning aan te verhuren? Dan is 88 Makelaars de makelaar voor u. Hier gaan wij u alles uitleggen over huren en verhuren.

huren en verhuren

Huren

Herkent u dit? U bent op zoek naar een huurwoning. Maar telkens als u contact maakt met de makelaar is de woning al verhuurd. “Helaas u bent net te laat”. Dit krijgen mensen vaak te horen. De huurmarkt is erg competitief en u beseft dat alleen snelheid niet meer genoeg is bij het vinden van uw droomwoning.

88 Makelaars als huurmakelaar

Met 88 Makelaars helpt u met huren en verhuren. Wij vinden voor u gemakkelijk en snel een woning. Wat doen wij anders? Wij hebben een groot netwerk. Zo staan wij in contact met andere makelaars. Als er een woning beschikbaar komt wat aansluit op uw wensen, zorgen wij ervoor dat u meteen gebeld wordt. Vaak is dit zelfs voordat de woning online staat.

Hoe gaan wij als huurmakelaar te werk?

Geen tijd om op zoek te gaan? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of bezoek ons kantoor in het centrum van Den Haag. Wij gaan met u bespreken hoe wij dit gaan aanpakken op basis van uw criteria en wensen.

Uw criteria is belangrijk voor ons

Wij begrijpen bij 88 Makelaars maar al te goed dat u verschillende criteria heeft voor een woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prijs, locatie, staat en nog vele andere aspecten. Bij 88 Makelaars houden wij bij de zoektocht naar een huurwoning rekening met al uw wensen.

Dus heeft u hulp nodig bij het huren van een woning? Of wilt u gewoon meer informatie over onze services? Neem dan gauw contact met ons op.

Verhuren

U heeft een woning of pand wat u wilt verhuren maar u heeft geen idee hoe u huurders moet vinden. Niemand reageert op uw advertenties en hoe weet u of een huurder betrouwbaar is? 88 Makelaars kunt u hierbij helpen. Wanneer u 88 Makelaars kiest als uw verhuurmakelaar, weet u zeker dat het gehele proces van verhuren vlekkeloos gaat verlopen.

Hoe gaan wij als verhuurmakelaar te werk?

  • Wij geven advies over de juiste huurprijs. Deze wordt gemaakt op basis van verschillende factoren. Zo kijken wij naar de locatie, isolatie, de actuele huurmarkt en nog veel meer.
  • Ook bieden wij advies over het verbeteren van uw woning. Hierdoor kunt u uw huurprijs misschien zelfs wel verhogen.
  • Aan de hand van de woning, maken wij een plan. Welke doelgroep kunnen wij bijvoorbeeld benaderen? Zijn dit studenten, expats of ouderen? Wanneer de doelgroep is vastgesteld, gaan wij aan de slag met een promotieplan.
  • Wij promoten de woning op verschillende platformen. Denk hier vooral aan het plaatsen van uw woning op huurwebsites. Ook kunnen wij de promotie versterken door ondersteuning van print media of social media.
  • Nadat wij in contact komen met geïnteresseerden, gaan wij bezichtigingen plannen.
  • Namens de klant gaan wij onderhandelen met de huurder. Dit gaat over verschillende punten. Denk hierbij aan: de huurvoorwaarden, de begindatum, de prijs, de periode, meubilering, borg en nog veel meer
  • Wij helpen met het vastleggen van alle schriftelijke voorwaarden. Dit kunnen wij ook in een andere taal (zoals Engels of Chinees)
  • Wij maken een uitgebreid inspectierapport. Hierin staat alle informatie over: de meterstanden, de sleutel controles, de inventariscontrole en nog veel meer
  • Wij houden de betalingen van de huurder goed in de gaten.
  • Wij zorgen er ook voor dat de woning weer goed wordt opgeleverd.

Wilt u uw woning of pand huren of verhuren?

Heeft u interesse in een gesprek over het huren of verhuren van uw woning of pand? Of wilt u meer informatie? Wij kunnen u alles uitleggen over huren en verhuren. Tevens kunnen wij, mocht u geïnteresseerd zijn, u ook meer uitleg bieden in het Engels of Chinees.

Bezoek ons kantoor in het centrum van Den Haag of neem gerust contact met ons op!

Vergelijk aanbiedingen