Uw zoekresultaten

Rouboslaan 19

€ 636.000
Rouboslaan 19 , ,
toevoegen aan favorieten
2684
Verkocht

Omschrijving

We hebben er weer één! Met recht een pareltje op een toplocatie in Voorschoten. Namens de verkopers mogen wij van 88 Makelaars Rouboslaan 19. Met een woonoppervlak van circa 150 m². Gezien het bouwjaar heeft dit huis een hoog wooncomfort met betonnen verdiepingsvloeren, volledig dubbel glas en volledige isolatie. Het huis heeft dan ook een B-label en dus lage maandelijkse gebruikslasten.

Luxe, ruim & comfortabel wonen op een unieke locatie in Voorschoten! De woning is gunstig gelegen in het groene Voorschoten. Alle denkbare voorzieningen bevinden zich vlakbij. Het dorpscentrum van Voorschoten wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan winkels en horecagelegenheden. In en nabij Voorschoten bevindt zich een groot aantal sportverenigingen, waar onder andere paardrijden, hockey, golf, voetbal en tennis beoefend kunnen worden. Peuteropvang en basisschool zijn op loopafstand. NS station Voorschoten op steenworp afstand en diverse middelbare scholen in de omgeving te vinden, waaronder de British School Voorschoten en de American School Wassenaar.

Indeling

Via de prachtig aangelegde voortuin krijg je toegang tot de woning. Via de entree zijn alle vertrekken op de begane grond bereikbaar, waaronder de meterkast en het separate zwevende toilet.

De woonkamer is zeer ruim en is L-vormig gesitueerd. Meteen valt op dat de achterzijde van de woning worden gesierd door een stel prachtige raampartijen die het leefgedeelte vrolijk en levendig maken met natuurlijk licht. Het prachtige uitzicht op de grote achtertuin zetten de puntjes op de i. Hier kan je comfortabel wonen en heerlijk tot rust komen!

De tuin is een van de hoogtepunten van de woning. Heerlijk ruim en praktisch ingericht met een berging en schuurtje. Zeer groen en kleurrijk, maar ook onderhoudsarm te noemen. Voor de echte tuinman of vrouw ook nog een onwijs leuk project!

De keuken is toegankelijk via de hal en tevens ook zeer ruim te noemen. Met het tweede aanrecht kan je heel gezellig hier met je familie of vrienden hier zitten terwijl je zelf van een krantje geniet of zelf bezig bent in de keuken. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser, oven en magnetron.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaap vertrekken en de eerste badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de master bedroom met luxe ingebouwde kledingkast. Aan de achterzijde zijn nog 2 kinder slaapkamers of ook te gebruiken als hobby- of studeerkamers, die beschikken over een prachtig breed zonnig balkon.

De tweede verdieping beschikt over een ruime ±21m2 kamer met eigen luxe moderne badkamer. Perfect als gastverblijf, opgroeiende kinderen of als je een kamer wil verhuren dus!
Tevens is via de tweede verdieping de vliering bereikbaar. Deze is niet meegerekend in het woonoppervlakte, maar is toch redelijk ruim te noemen en anders ook perfect bruikbaar als extra berging!

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!

Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1966
  • Woonoppervlakte ca. 150 m²
  • Definitief energie Label B
  • Volledig voorzien van dubbel glas
  • Kindvriendelijke buurt
  • Zeer centraal gelegen
  • Ruime prachtige tuin
  • OV meerdere bussen op loopafstand
  • Eigen grond

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing
“Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper, enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis.

Nog vragen? Wij staan voor u klaar om deze te beantwoorden! Zien wij u binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

A+

A

Energielabel B

B

C

D

E

F

G

H

Adres: Rouboslaan 19
Gebied:
Provincie:
Postcode: 2252 TN
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Woning-ID : 27390
Prijs: € 636.000
Woning grootte: 150 m2
Woning inhoud: 545 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Energieklasse: B
Tuinen
Achtertuin
Voortuin
Geschikt voor
Balkon

Daan Collette

Makelaar
0 woningen

Neem contact met mij op

Een voorstelling plannen?

Vergelijk aanbiedingen