Uw zoekresultaten

Hypotheek

Gepost door 88Makelaars op 28 juli 2020
0

Heeft u een woning op het oog en bent u van plan deze te kopen? Dan kijkt u vast op tegen het gehele proces en voornamelijk tegen één specifiek puntje namelijk: het afsluiten van de juiste hypotheek.

Wanneer u langs de verschillende banken loopt, kijkt u uw ogen uit bij het grote aanbod aan hypotheken. Annuïteit, lineair en rentes… allemaal woorden waarvan je even moet slikken. Want wat betekenen deze termen ook alweer? Is de rente nu wel voordelig? En wat past er bij mijn leeftijd?

hypotheken

Uw hypotheekadvies op maat

Het afsluiten van de juiste hypotheek is één van de belangrijkste punten. 88 Makelaars werkt nauw samen met de beste hypotheekadviseurs. Dit zijn professionals die dagelijks voor u de rentes bijhouden van alle banken. Wij kunnen u de juiste hypotheek aanraden op basis van: uw woning, de lening die u wilt en kunt afsluiten, uw inkomen en uw leeftijd.

Wij staan constant in contact met alle banken om te vragen wat er allemaal mogelijk is voor uw situatie. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe gaan wij te werk?

Maak gemakkelijk een telefonische afspraak met ons. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor in het centrum van Den Haag. Wij geven u instructies over welke documenten u kunt meebrengen tijdens ons gesprek. Samen met onze adviseur, zullen wij bespreken wat u precies kunt lenen. Naast wat er allemaal mogelijk is, geven wij ook graag ons eigen advies.

Uw hypotheek veranderen?

Bent u van plan om uw huis te verbouwen maar kunt u wel wat extra geld gebruiken? Ook hier kunnen wij u hulp bieden. Wist u bijvoorbeeld dat in sommige gevallen u uw hypotheek kunt verhogen?

Wij denken graag samen met u mee. Samen met onze adviseurs, wordt u uitgenodigd bij ons kantoor waarop wij uw bouwplannen kunnen bespreken. Mocht het zo zijn dat de verbouwing de waarde van uw woning doet stijgen, dan kunnen wij kijken hoe wij hiervoor de juiste financiering kunnen aanvragen.

Een tweede hypotheek

Gaat u trouwen of gaat het financieel met u voor de wind? Heeft u hierdoor een andere woning op het oog? Dan kunt u ook zeker bij ons terecht voor een tweede hypotheek. Wij helpen u graag van A tot Z en kijken wat er mogelijk is.

Heeft u interesse in een gesprek over hypotheken?

Heeft u interesse in een gesprek over een hypotheek dat goed bij u past? Of wilt u meer informatie? Wij kunnen u alles uitleggen over de verschillende hypotheken. Tevens kunnen wij, mocht u geïnteresseerd zijn, u ook meer uitleg bieden in het Engels of Chinees.

Heeft u interesse in een woning of wilt u uw woning verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Lees dan hier onze artikel over aan-en verkoop.

Vergelijk aanbiedingen