Uw zoekresultaten

Hypotheek voor jouw woning

Gepost door 88Makelaars op 28 juli 2020
0

Je bent van plan om een woning te kopen. Dan is de eerste stap een hypotheekverstrekker zoeken. Of nog beter: een onafhankelijke hypotheekadviseur van 88 Makelaars.

Je wilt natuurlijk eerst weten in welke prijsklasse je kan gaan kijken voor je droomwoning. Aan de hand van de verschillende factoren zoals je inkomen, je leeftijd, je eigen vermogen enz. kan onze adviseur je vrij snel bijpraten over jouw mogelijkheden. Na het eerste gesprek kan de zoektocht naar jouw droomwoning al van start gaan! Je kunt gemakkelijker zoeken en sneller reageren op woningen op Funda.

Eenmaal een huis gevonden, dan kan dezelfde adviseur samen met jou een hypotheek op maat gaan samenstellen.

Hypotheek 88 Makelaars

Onze hypotheekadviseurs

88 Makelaars werkt samen met verschillende onafhankelijke hypotheekadviseurs. Ze zijn niet verbonden aan een bank of geldverstrekker. Hun doel is daardoor hetzelfde als jouw doel. Namelijk: de beste hypotheek vinden voor jouw situatie. Een hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen en financiële mogelijkheden.

Wat kost deze service?

Net als bij alle andere services die wij bij 88 makelaars aanbieden zijn ook de kosten voor onze hypotheekadviseurs het laagste in de markt. Ook hier geldt: no cure no pay. Betalen doe je uiteraard pas als de hypotheek daadwerkelijk is afgesloten!

Afspraak maken

Voor al jouw hypotheek vragen kan je heel eenvoudig even telefonisch een afspraak maken met 88 Makelaars. Je kunt geheel vrijblijvend op ons kantoor antwoorden krijgen op al jouw hypotheek gerelateerde vragen. We vragen je dan om een aantal documenten en gegevens mee te brengen.

Kom gerust langs voor een lekkere bak koffie op ons kantoor in Den Haag of Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op!

Samen voor het beste resultaat!

Vergelijk aanbiedingen