Uw zoekresultaten

Wil je een woning huren? Of je woning verhuren?

Gepost door 88Makelaars op 4 december 2020
0

Zoek je naar een woning om te huren? Of wil je je woning verhuren? 88 Makelaars kan je hierbij helpen!

Een woning huren?

Dan is dit best een uitdaging. Het is momenteel best lastig om een geschikte huurwoning te vinden in de vrije sector. Zo kan het gebeuren dat telkens als je contact maakt met de makelaar voor een woning dat hij al net verhuurd is. “Helaas je bent weer net te laat”. Dit krijgen mensen vaak te horen. De huidige huurmarkt is erg competitief. Je beseft al snel dat alleen snelheid niet meer genoeg is bij het vinden van jouw droomwoning.

88 Makelaars Huren

88 Makelaars als aanhuurmakelaar

Wij vinden als aanhuurmakelaar de ideale woning voor jou. Wij hebben een groot netwerk. Zo staan wij in contact met andere makelaars. Als er een woning beschikbaar komt welke aansluit bij jouw wensen, zorgen wij ervoor dat je meteen gebeld wordt. Vaak is dit zelfs voordat de woning online staat!

Jouw criteria zijn belangrijk voor ons

Wij begrijpen bij 88 Makelaars maar al te goed dat jij verschillende criteria hebt voor een woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prijs, locatie, staat en nog vele andere aspecten. Bij 88 Makelaars houden wij bij de zoektocht naar een huurwoning rekening met al jouw wensen.

Dus heb je hulp nodig bij het huren van een woning? Of wil je gewoon meer informatie over onze services? Loop eens binnen (kan ook zonder afspraak) bij een van onze kantoren in Den Haag of Rotterdam en dan leggen geheel vrijblijvend uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Wil je geen woning huren, maar wil je graag je woning verhuren? Bekijk dan onze pagina over verhuren en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Je woning verhuren?

Heb je een woning of een pand die je graag wilt gaan verhuren? Dan kunnen wij je helpen in het gehele proces. Bij het verhuren van je woning komt nog best heel wat bij kijken. 88 Makelaars ondersteunt u stap voor stap, zodat u geen omkijken meer hebt!

Verhuren 88 Makelaars

Hoe gaan wij als verhuurmakelaar te werk?

  • Wij geven advies over de juiste huurprijs. Deze wordt gemaakt op basis van verschillende factoren. Zo kijken wij naar de locatie, isolatie, de actuele huurmarkt en nog veel meer.
  • Ook bieden wij advies voor het verbeteren van je woning. Hierdoor kan je misschien de huurprijs wel verhogen.
  • Aan de hand van de woning, maken wij een plan. Welke doelgroep kunnen wij bijvoorbeeld benaderen? Zijn dit studenten, expats of ouderen? Wanneer de doelgroep is vastgesteld, gaan wij aan de slag met een promotieplan.
  • Wij promoten de woning op verschillende platformen. Denk hier vooral aan het plaatsen van uw woning op huurwebsites zoals: Funda, Huurwoningen of Pararius. Ook kunnen wij de promotie versterken door ondersteuning van print media of social media.
  • Nadat wij in contact komen met geïnteresseerden, gaan wij bezichtigingen plannen.
  • Namens de klant gaan wij alles omtrent het verhuren afhandelen. Dit gaat om verschillende punten. Denk hierbij aan: de huurvoorwaarden, de begindatum, de prijs, de periode, meubilering, borg en nog veel meer
  • Wij helpen met het vastleggen van alle schriftelijke voorwaarden. Dit kunnen wij ook in een andere taal (zoals Engels of Chinees)
  • Wij maken een uitgebreid inspectierapport. Hierin staat alle informatie over: de meterstanden, de sleutel controles, de inventaris controle en nog veel meer
  • Wij gaan na of de huurder financieel een geschikte kandidaat is.
  • Wij zorgen er ook voor dat de woning weer goed wordt opgeleverd.

Wij kunnen ook het beheer doen!

Vind je het vervelend dat jouw huurders voor al hun problemen jouw steeds bellen? Wil je wel de huurpenningen, maar niet het gedoe van een huisbaas zijn? Dan biedt 88 Makelaars ook een oplossing!

Tegen een klein percentage van de huur, regelen wij dit ook door dit van je over te nemen. We bespreken graag met jou wat we jou allemaal uit handen kunnen nemen.

Als je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is kom dan gerust even langs op een van onze kantoren in Den Haag of Rotterdam. Dan leggen we onder het genot van een lekker bakje koffie uit wat we voor jou kunnen doen!

Wilt u een woning huren? Bekijk dan ons pagina over huren en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vergelijk aanbiedingen