Uw zoekresultaten

Je huis verkopen?
Samen gaan we voor het beste resultaat

Gepost door 88Makelaars op 3 december 2020
0

Als je eraan denkt om je huis te gaan verkopen wil je na een gratis waardebepaling natuurlijk weten welke full-service makelaar de laagste prijs aan kan bieden voor de beste kwaliteit. Bij 88 Makelaars ben je aan het juiste adres! Wij leggen u graag uit waarom. 

88 Makelaars Verkoop

Een vast bedrag aan courtage!

Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring en goede service. Tevens boeken wij uitstekende resultaten en kunnen wij dit voor de laagste prijs aanbieden!

Veel traditionele makelaars rekenen een percentage van de verkoopprijs als courtage. Vervolgens gooien zij vaak nog €600,- aan opstart kosten bovenop. Wij vinden dat onzin, want we spannen ons net zo veel in bij het verkopen van een kleine appartement als voor een vrijstaande villa. Dus waarom zouden we voor exact dezelfde inspanning, opeens het dubbele aan courtage in rekening brengen?

Daarom rekent 88 Makelaars met een vast bedrag. Dit bedrag is ook nog eens inclusief de opstart kosten. zo weet je na het eerste kopje koffie precies al waar je aan toe bent. Wij kunnen voor jou uitrekenen wat je gemiddelde besparing is. En wij werken ook nog eens op een no cure no pay basis! Je betaalt pas nadat je bij de notaris bent geweest. Daarom zijn wij de transparante, no nonsens makelaar zonder kleine lettertjes.

Hier heb je een rekenvoorbeeldje over hoe voordelig je uit bent bij 88 Makelaars!

  • Word je woning nu verkocht voor €450.000 dan betaal je bij ons €4.700,- minder dan de meeste grote makelaarskantoren!
  • Bij een verkoopprijs van €350.000 rekenen we nu ruim €3.200,- minder!
  • En is de opbrengst van je huis €250.000, dan ben je bij ons nog steeds ruim €1.750,- voordeliger uit!

(bron: NVM Wonen kwartaalcijfers. NVM bedrijfsbarometer)

De hele verkoop doen wij samen met jou. Wij begeleiden je vanaf de kennis making tot de notaris.

Openingskorting Rotterdam bij het verkopen van je woning

Omdat wij nieuw in Rotterdam zijn, krijg je nu ook nog eens €500,- korting op onze normale courtage! Deze korting krijg je als je nu je woning in Rotterdam bij ons in de verkoop zet. 

Hoe kunnen wij zo goedkoop zijn?

We kunnen onze hoge service zo voordelig aanbieden omdat:

  • Wij een compact en persoonlijke makelaarskantoor zijn met een groot netwerk. Dit betekent dat je dus alleen betaalt voor wat je écht nodig hebt. Je hoeft dus niet een enorme overhead te financieren.
  • Wij maken bijna geen gebruik van marketing. We zijn namelijk groot geworden in Den Haag door mond op mond reclame. Dit betekent dat wij niet hoeven te werken met mega marketing budgetten, die we uiteindelijk aan onze klanten moeten doorbelasten.

Net zo flexibel als jij!

Gedurende het hele proces heb je bij ons een vast aanspreekpunt. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Dit betekent dat je op afspraak ook in het weekend bij ons terecht kan.

Wat betreft communicatie, kan dit ook erg laagdrempelig. Zo kan je voor al jouw vragen gemakkelijk bij ons terecht per WhatsApp.

Wij zijn net zo flexibel als jij!

Goed gesprek en een lekkere bak koffie!

Wil je je woning door ons laten verkopen? Dan staan wij graag voor je klaar!

Wij zien je graag snel op ons kantoor in Den Haag of Rotterdam waarin we alles volledig vrijblijvend en eenvoudig kunnen uitleggen in het Nederlands, Engels en zelfs in het Chinees!

Met 88 Makelaars krijg je samen het beste resultaat!

Vergelijk aanbiedingen