Uw zoekresultaten

Je hypotheek oversluiten

Gepost door 88Makelaars op 26 november 2020
0

Op dit moment is de rente historisch laag. De komende zomer gaan er voor de taxatie van je woning (welke je nodig hebt bij het oversluiten) nieuwe regels gelden. Dit zal taxeren waarschijnlijk een stuk duurder gaan maken.  Je hypotheek oversluiten kan daarom nu verstandig zijn. Want wie wilt er nou geen lagere maandlasten? 

Hypotheek oversluiten 88Makelaars

Wat betekent je hypotheek oversluiten?

Je hypotheek oversluiten betekent dat je je huidige hypotheek afbetaalt en een nieuwe hypotheek afsluit voor een lagere rentepercentage. Dit zorgt ervoor dat je maandlasten lager worden.

Onafhankelijke hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseur is onafhankelijk en vergelijkt alle verschillende hypotheekvormen en geldverstrekkers (banken) met elkaar om zo voor jou de beste hypotheek te vinden.

Tijdens het kennismakingsgesprek kan onze hypotheek adviseur een eerste inschatting maken van jouw situatie. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het vragen formulier hieronder in. Wij maken vervolgens een quick scan en laat u graag weten of het aantrekkelijk is om over te sluiten.

Wij nemen dan gauw contact met je op! (Binnen 1 tot 2 werkdagen)

No cure no pay! Geheel vrijblijvend advies

Ook dit is nog gewoon helemaal gratis! Alleen als we de hypotheek echt gaan oversluiten gaan we afrekenen. No cure no pay geldt dus ook voor deze dienstverlening.Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vergelijk aanbiedingen