Uw zoekresultaten

Samen op zoek naar jouw droomhuis

Gepost door 88Makelaars op 3 december 2020
0

Zeker in deze tijd van een schaarste op de woningmarkt kan het heel verstandig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo is er veel concurrentie en worden er momenteel bezichtigingen en biedingen in een rap tempo gedaan. Maar wat kunnen wij als aankoopmakelaar jou bieden?

88 Makelaars Aankoop

 

“Je staat op de reservelijst…”

Heb je via funda je droomwoning gevonden en wil je een bezichtiging aanvragen? Dan ben je waarschijnlijk 9 van de 10 keer al te laat en word je op de reservelijst gezet. Momenteel is er meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat je een erg actieve houding moet hebben als je een bezichtigingsafspraak wilt krijgen voor een woning.

Is het gelukt om een afspraak te maken voor een bezichtiging en is de woning ook nog naar wens? Dan heb je geluk. Maar dan komt al gauw het volgende proces, namelijk: een bod uitbrengen.

Biedingsformulieren

Je hebt je droomwoning gevonden en je wilt graag aan de makelaar vragen wat de volgende stappen zijn. In de huidige tijd krijg je vaak een biedingsformulier mee. Door de grote vraag, willen makelaars snel de biedingen doornemen en dat kan het beste met een zo volledig ingevulde biedingsformulier. Helaas kom je tot realisatie dat je je financiële plaatje nog niet op orde hebt en kan je dit helaas niet regelen voor de deadline. Vaak worden er door veel kandidaten een bod gedaan en dan gaat de woning naar het hoogste bod. Maar wat moet je precies bieden als je geen idee hebt over je financiële plaatje en wat de woning precies waard is?

De vraag prijs is een indicatie, maar meestal worden huizen momenteel voor een hoger bedrag verkocht. Het is vrij lastig om een goede inschatting te maken hoeveel een woning waard is. Soms kan €500 meer of minder al het verschil maken. Zo kan het zijn dat je steeds achter het net vist bij het bieden en zo steeds je droomwoning moet opgeven. Daarom is het altijd verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Maar hoe pakt 88 Makelaars dit dan aan?

88 Makelaars als jouw aankoopmakelaar

Bij 88 Makelaars kunnen wij een goede inschatting maken met welk bod je de meeste kans maakt op je droomwoning, zonder gelijk weer té veel te bieden. Zo hebben wij kennis over de regio, de staat van een woning en de huidige woningmarkt.

Bij het aankopen van een huis komt naast het bieden ook andere dingen kijken. Samen een aankoop verrichten met ons bestaat globaal uit vier fases. Deze gaan als volgt:

  1. Het voorbereiden en zoeken naar jouw droomwoning. Hiervoor gaan wij jouw huidige situatie bekijken. Zo kijken wij naar jouw inkomen, spaargeld en taxeren wij eventueel jouw woning. Ook halen wij een hypotheekadviseur erbij om te kijken welke hypotheek er het beste bij jou past. Zo kunnen wij snel schakelen, mocht je een droomwoning vinden.
  2. Samen zoeken we verschillende woningen die bij jouw wensen passen. Hierbij houden wij niet alleen funda nauwlettend in de gaten. Maar ook het aanbod van andere makelaarskantoren waarmee wij connecties hebben.
  3. Samen bespreken wij hoe wij gaan onderhandelen. De onderhandeling wordt vervolgens door ons gedaan.
  4. Wij zorgen voor een vlekkeloze overdracht bij de notaris. Ook houden wij contact achteraf voor als jij nog vragen hebt in de toekomst.

Wil je meer informatie? Of ben je het inmiddels zat om steeds achter het net te vissen? Kom dan eens langs om onder het genot van een goede kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

En bij alles bij 88 Makelaars geldt: no cure no pay. Samen vinden wij vast je droomwoning!

Vergelijk aanbiedingen