Uw zoekresultaten

Pletterijstraat 1

€ 339.000
Pletterijstraat 1 , ,
toevoegen aan favorieten
1613
Verkocht

Omschrijving

ONDERNEMERS EN STARTERS OPGELET | PAND MET VEEL POTENTIE | MET HORECA, WINKEL, KANTOOR EN WOON VERGUNNING | ZEER CENTRAAL GELEGEN | 82 M2 | TERRAS VERGUNNING | RESTAURANT OOK EVT TE HUUR

De woning/winkel is perfect gelegen op de hoek, waardoor er een constante stroom van voorbijgangers is en talloze mogelijkheden zich voordoen.
De indeling van het pand is als volgt:

Zodra je binnenkomt, stap je momenteel een sfeervol restaurant binnen, met ruimte voor maar liefst 12 tafels. Het plafond reikt tot een hoogte van 3 meter, wat zorgt voor een aangename en ruime ambiance.

Aan de zijkant van het restaurant bevinden zich twee keurig verzorgde toiletruimtes, die voorzien zijn van alle moderne gemakken.

Achterin het pand bevindt zich de professionele keuken, compleet met alle apparatuur en voorzieningen die je op de bijgevoegde foto’s kunt zien. Daarnaast zijn er aan de linkerkant van de keuken nog drie praktische inloopkasten te vinden, perfect voor het opbergen van benodigdheden en voorraad.

Hoewel het lastig is om de volledige indeling in woorden te beschrijven, nodig ik je van harte uit voor een bezichtiging. Op die manier kun je het pand met eigen ogen aanschouwen en een beter beeld krijgen van de ruimtelijke opzet.

Het goede nieuws is dat er tevens een vergunning is verkregen voor het creëren van een sfeervol terras. Dit biedt extra mogelijkheden om klanten te verwelkomen en te laten genieten van de buitenlucht.

De wijk Rivierenbuurt-Noord is een fantastische locatie om een woning/winkel te hebben, en er zijn verschillende redenen waarom dit gebied zo aantrekkelijk is.

Allereerst is de wijk Rivierenbuurt-Noord gunstig gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel bewoners als bezoekers. Het is gelegen nabij het bruisende stadscentrum, maar biedt tegelijkertijd een rustige en aangename omgeving om te wonen en zaken te doen. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke snelwegen is deze wijk goed bereikbaar voor klanten en leveranciers.
Bovendien heeft Rivierenbuurt-Noord een rijke geschiedenis en een karakteristieke architectuur die het een charmante en aantrekkelijke omgeving maken. De straten zijn omzoomd met prachtige bomen en groene parken, waardoor er een prettige sfeer heerst. Dit trekt niet alleen bewoners aan, maar ook toeristen en bezoekers die graag de unieke ambiance van de wijk willen ervaren.

Daarnaast is Rivierenbuurt-Noord een diverse en levendige gemeenschap. Het is een smeltkroes van verschillende culturen en nationaliteiten, wat leidt tot een dynamische mix van winkels, restaurants en diensten. Dit biedt een uitgelezen kans voor een woning/winkel om deel uit te maken van deze diverse gemeenschap en om een breed scala aan klanten te bedienen.

Binnen de wijk zijn er ook tal van voorzieningen en recreatiemogelijkheden. Van gezellige cafés en restaurants tot sportfaciliteiten en parken, er is altijd iets te doen voor zowel bewoners als bezoekers. Dit draagt bij aan de aantrekkingskracht van de wijk en kan een positieve invloed hebben op het succes van een woning/winkel in dit gebied.
Tot slot is Rivierenbuurt-Noord een gebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Er zijn stedelijke vernieuwingsprojecten en initiatieven die de wijk nog aantrekkelijker maken, waardoor het een investeringswaardige locatie is. Als eigenaar van een woning/winkel in dit gebied kun je profiteren van deze positieve ontwikkelingen en de groeiende populariteit van de wijk.

Al met al biedt de wijk Rivierenbuurt-Noord een ideale mix van toegankelijkheid, schoonheid, diversiteit en potentieel. Het is een plek waar wonen en ondernemen samenkomen, waardoor het een uitstekende keuze is om een woning/winkel te vestigen en te genieten van alle voordelen die deze prachtige wijk te bieden heeft.

De woning is uitzonderlijk goed verbonden met diverse belangrijke uitvalswegen, waaronder de A12, A13, A4 en A44. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot verschillende bestemmingen, waaronder nabijgelegen steden, zakelijke centra en andere belangrijke knooppunten. Hierdoor is het pand bij uitstek geschikt voor zowel woon- als zakelijke doeleinden.

Deze prachtige woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1922 en biedt een royaal woonoppervlakte van circa 82m². Met zijn tijdloze charme en karakteristieke kenmerken is het een unieke woning met een rijke geschiedenis. Bovendien is de woning volledig gemoderniseerd met hoogwaardige kunststof kozijnen, die niet alleen duurzaam zijn maar ook zorgen voor uitstekende isolatie dankzij het dubbele glas. Hierdoor kun je genieten van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Een extra voordeel van deze woning is dat het deel uitmaakt van een actieve Vereniging van Eigenaren. Deze VvE zorgt voor het onderhoud en beheer van het pand, wat betekent dat je gemoedsrust hebt en kunt rekenen op een goed onderhouden leefomgeving. De maandelijkse bijdrage van €160,- stelt de VvE in staat om de gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen te onderhouden, wat bijdraagt aan het behoud en de waarde van het pand.
Een ander positief aspect is dat de woning op eigen grond is gelegen. Dit betekent dat je eigenaar bent van de grond waarop het pand staat, waardoor je volledige controle hebt over je eigendom en geen extra kosten hebt zoals erfpacht of huur van de grond. Dit biedt financiële stabiliteit en geeft je de vrijheid om de woning naar eigen wens aan te passen en te verbeteren.

Wat betreft de bestemming van het pand, biedt het veelzijdige mogelijkheden en potentieel. Het huidige bestemmingsplan omvat woning, winkel, horeca en kantoor, waardoor je verschillende bedrijfs- en investeringsmogelijkheden hebt. Of je nu droomt van een bloeiend bedrijf, een gezellige winkel of een sfeervol horeca-etablissement, dit pand kan aan al jouw wensen en plannen voldoen.

De entree van de woning bevindt zich op de begane grond, wat bijdraagt aan het gemak en de toegankelijkheid. Bovendien biedt de locatie van het pand aan de overkant van het water een prachtig uitzicht en een rustige omgeving. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van een serene sfeer en een gevoel van kalmte, zelfs in het hart van de stad.
Een interessante extra mogelijkheid is het plaatsen van een raam naast de cv-ketel. Dit biedt niet alleen een praktische oplossing, maar creëert ook extra natuurlijk licht en ventilatie, wat de algehele ambiance en leefbaarheid van de woning versterkt.

Kortom, deze woning combineert de voordelen van een uitstekende locatie, historische charme, moderne gemakken en diverse bestemmingsmogelijkheden. Het biedt een veelbelovende en veelzijdige investeringskans met een scala aan mogelijkheden om te verkennen en te benutten.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1850
– Gelegen op eigen grond
– Woonoppervlakte: ca. 82 m2
– Inhoud: ca. 325 m3
– Winkel ook eventueel te huur
– Optie tot creëren van drie kamers, waarvan twee slaapkamers
– Optie van creeren van een extra raam (in de huidige keuken)
– Verwarming en warm watervoorziening aanwezig
– 1/3e aandeel in een actieve VvE met een maandbijdrage van € 160,-
– Oplevering kan per direct.

Adres: Pletterijstraat 1
Stad:
Provincie:
Postcode: 2515 AV
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Woning-ID : 28922
Prijs: € 339.000
Woning grootte: 82 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2

Vergelijkbare woningen

Koopwoning
Te Koop

Ter Heijdestraat 66

€ 235.000
STARTERS OPGELET | 2 RUIME SLAAPKAMERS | 2 MIN LOPEN VAN WINKELCENTRA | 77M2 | OPLEVERING [meer]
STARTERS OPGELET | 2 RUIME SLAAPKAMERS | 2 MIN LOPEN VAN WINKELCENTRA | 77M2 | OPLEVERING PER DIRECT Omgeving: Het [meer]
2 1 77 m2gegevens
Koopwoning
Verkocht

Veenendaalkade 644

€ 339.000
HEERLIJK UITZICHT OVER DE KADE | TUIN OP ZUID-WEST | ROYAAL 3 KAMERAPPERTEMENT | OPLEVERIN [meer]
HEERLIJK UITZICHT OVER DE KADE | TUIN OP ZUID-WEST | ROYAAL 3 KAMERAPPERTEMENT | OPLEVERING KAN PER DIRECT Goed ond [meer]
2 1 69 m2gegevens
Koopwoning
Verkocht

Johan Gramstraat 85

€ 269.500
Ontdek de weidsheid en het overvloedige licht dat dit imposante appartement op de begane g [meer]
Ontdek de weidsheid en het overvloedige licht dat dit imposante appartement op de begane grond kenmerkt, met niet m [meer]
3 1 72 m2gegevens
Huurwoning
Verkocht

Hobbemaplein 36

€ 1.600.000
TE KOOP | TE HUUR | OVERNAME | AZIATISCHE SUPERMARKT | NU OP FUNDA   Een winkelruimte [meer]
TE KOOP | TE HUUR | OVERNAME | AZIATISCHE SUPERMARKT | NU OP FUNDA   Een winkelruimte van ca. 356m2 gelegen op [meer]
7 1 356 m2gegevens

Vergelijk aanbiedingen