Home –  Onze services  –  Hypotheek

Hypotheek

Uw hypotheekadvies op maat

Bij het kopen van een woning of pand moet er vooraf veel geregeld worden. Het afsluiten van de juiste hypotheek is één van de belangrijkste punten. Hiervoor moet u verschillende overwegingen maken. 88Makelaars werkt nauw samen met professionele tussenpersonen die de perfecte analyse kunnen maken van uw huidige situatie en op basis daarvan een geschikte hypotheek en tijdsperiode kunnen adviseren.

Uw hypotheek moet uiteraard aansluiten op uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen. Het vinden van de perfecte hypotheek is niet zo eenvoudig. U kunt erg geïntimideerd raken door het grote aanbod aan hypotheken bij verschillende banken. Ook de komst van nieuwe vormen en varianten kan veel verwarring wekken. 88Makelaars biedt een uitkomst voor al deze onduidelijkheden door een advieur te bieden die een goed uitleg kan geven en u een overzicht kan bieden van hypotheken die aantrekkelijk voor u zijn.

Ook hulp bij de verandering van uw hypotheek

Behalve het afsluiten van een hypotheek, bieden wij ook de mogelijkheid om u te helpen als u uw hypotheek tussentijd wilt verhogen. Dit kan gebeuren als u bijvoorbeeld uw vastgoed wenst te verbouwen. Ook kan 88Makelaars u hulp bieden als u geïnteresseerd bent in een tweede hypotheek of het omzetten van uw huidige hypotheek.

Heeft u interesse in een gesprek over hypotheken?

Heeft u interesse in een gesprek over een hypotheek dat goed bij u past? Of meer informatie? Wij kunnen u alles uitleggen over de verschillende hypotheken. Tevens kunnen wij, mocht u geïnteresseerd zijn, u ook meer uitleg bieden in het Engels of Chinees. Vul rechts uw gegevens in of bel tijdens kantooruren naar: 070 888 88 35 (Nederlands & Engels) of 070 888 88 31 (Chinees).

Contacteer ons

88Makelaars
Gedempte Burgwal 40
2512 BV Den Haag

T: 070 888 88 35 (NL & EN)
T: 070 888 88 31 (CN)

info@88makelaars.nl