Uw zoekresultaten

Hendrik Tollensstraat 108

€ 240.000
Hendrik Tollensstraat 108 ,
toevoegen aan favorieten
2702
Verkocht

Omschrijving

KOPERS OPGELET! | IN HET MOOIE DELFT | GOED ONDERHOUDEN | CA 65M² | ZONNIG BALKON | OVERDRACHT KAN PER DIRECT | EIGEN GROND

Op de vierde etage gelegen zeer keurig driekamerappartement met balkon en berging in de onderbouw. Het appartement beschikt verder over twee goede slaapkamers, een moderne nette keuken, een badkamer en een apart toilet. Het appartement is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum “De Hoven” en is gunstig gesitueerd nabij Technische Universiteit, scholen, sportvelden, speelvelden, kinderopvang, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen als de A4, A12 en A13.

Indeling:
Via de entree kom je aan in de hal met aan de linkerhand de keuken met ingebouwde koelkast en vriezer. De keuken beschikt over een L-vormig werkblad met een 4 pits gasfornuis, een inbouw oven en een wasbak, Het is een moderne goed onderhouden keuken. Aan de linkerkant van de woning bevindt zich de badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak en een douchecabine en is erg goed onderhouden. In de hal bevindt zich ook nog een separaat toilet. Aan de andere kant van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer, een mooie en ruime slaapkamer met meerdere raampartijen. Aan de achterkant van de woning zit de woonkamer, ook deze is zeer ruim te noemen. Via de woonkamer kun je naar de volgende slaapkamer, deze grenst aan het balkon met uitzicht op de sloot beneden aan het appartementencomplex.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 64m2;
– Bouwjaar: 1966;
– Videofooninstallatie aanwezig
– Zonnig balkon met vrij uitzicht;
– Voorschot stookkosten ca. € 65 per maand;
– Actieve VVE, bijdrage ca. € 194,- per maand;
– Eigen grond
– Energie label D
– Oplevering per direct

“Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis. Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

A+

A

B

C

Energielabel D

D

E

F

G

H

Adres: Hendrik Tollensstraat 108
Stad:
Provincie:
Postcode: 2624 BJ
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Woning-ID : 27077
Prijs: € 240.000
Woning grootte: 65 m2
Woning inhoud: 210 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Energieklasse: D
Geschikt voor
Balkon
Lift

Vergelijkbare woningen

Koopwoning
Verkocht

Herman Gorterhof 70

€ 190.000
Herman Gorterhof 70 In de wijk Voorhof ”Delft”. Dit zeer fraaie appartement be [meer]
Herman Gorterhof 70 In de wijk Voorhof ”Delft”. Dit zeer fraaie appartement beschikt over 4 kamers, rui [meer]
3 1 70 m2gegevens

Vergelijk aanbiedingen