Uw zoekresultaten

Huizersdijk 35 a

€ 3.000.000
Huizersdijk 35 a , ,
toevoegen aan favorieten
1794
Te Koop

Omschrijving

Leslie Riverside Manor

Introductie landgoed

Temidden van weelderig groen land en omgeven door een kronkelende rivier, ligt Leslie Riverside Manor als een kostbare parel in de vruchtbare grond van het schilderachtige Qinghe. Dit legendarische landgoed werd ontdekt door ridder Leslie tijdens zijn reis door Europa. Hij herkende de schat meteen met zijn doordringende blik en werd beloond met heilig aanzien en een overvloed aan goud, zilver en juwelen. Doordrongen van eer en overvloed, straalt Leslie Manor tot op de dag van vandaag een schitterende pracht uit.

Te midden van zwevende wolken en kabbelend water, pronken elegante gebouwen, privédokken en jachten die zich uitstrekken tot aan de tuinen. Ontspan op talloze terrassen en uitkijkbalkons terwijl je geniet van de weidse, weelderige gazons en onlangs gerestaureerde tuinen. Deze onvergelijkbare verzameling Nederlandse aristocratische landhuizen belichaamt luxe voor de hele wereld.

Introductie landgoed

Het landgoed beslaat een oppervlakte van 15.000 m², en dit jaar hebben de vorige eigenaren onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan beide vleugels van het landgoed. Het woongedeelte, de vrijetijdsruimtes en het amusementsgedeelte beslaan in totaal ongeveer 800 vierkante meter.

De oorspronkelijke Westvleugel is opgenomen in het hoofdgebouw en is volledig gerenoveerd. Het hoofdgebouw is bijzonder ruim opgezet, met een luxe keuken voorzien van state-of-the-art inbouwapparatuur. Het middelpunt van de keuken is een speciaal ontworpen kookeiland dat zorgt voor extra gemak tijdens het koken.

De kamers zijn ingericht met prachtig behang en warme tinten die een visueel genot bieden. De woonkamer is zorgvuldig ontworpen na integratie van het westvleugelgebouw in het hoofdgebouw. Een schitterende kroonluchter en een glanzende vloer zorgen voor een lichte en ruime ambiance. Het schuifdak met glazen panelen aan de bovenkant zorgt voor voldoende daglicht. Er wachten nog meer verrassingen om ontdekt te worden!

Indeling landhuis

Eerste verdieping:
De eerste verdieping herbergt de woonkamer, eigen aanlegsteiger, hoofdslaapkamer, keuken en badkamer.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping vind je de tweede slaapkamer, logeerkamer, studeerkamer en extra badkamers.

Kelder:
De kelder biedt enorme opslagmogelijkheden en kan indien gewenst worden omgetoverd tot een sport- of recreatieruimte.

Garage:
De ruime garage biedt plaats aan 2 auto’s en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het landgoed.

Tuin:
De tuin is een ware verrassing! Het verwarmde buitenzwembad en het bijgebouw in de rechtervleugel bieden de mogelijkheid voor een apart woongedeelte. De aanlegsteiger biedt ruimte voor meerdere jachten, en het goed ontwikkelde netwerk van waterwegen en wegen vergemakkelijkt jouw leven.

Speciale voorzieningen van het landhuis

Verwarmd buitenzwembad
Dubbellaags glas voor warmte-isolatie, geluidsreductie en thermische efficiëntie
Traditionele beschermde gebouwen
Weelderige weiden en bomen
Ontspannings- en amusementsruimte
Adembenemend 360 graden uitzicht op het water
Gangen en gebouwen met twee vleugels
Balkons, tuinen, terrassen en zolder
Garage en wijnkelder
Romeins bad, sauna, bubbelbad, stoomkamer
Centraal airconditioningsysteem
Mechanisch ventilatiesysteem
Automatisch irrigatiesysteem voor de tuin
Elektrische poort en beveiligingssysteem
Diefstalalarmsysteem
Geavanceerde milieuvriendelijke bouwmaterialen
Locatie en bereikbaarheid
Het landgoed ligt op slechts 8 minuten rijden van het commerciële centrum en op 5 minuten rijden van Rotterdam Airport, het hogesnelheidstreinstation en de snelweg. Amsterdam International Airport is in slechts 55 minuten te bereiken, terwijl Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen respectievelijk 50 en 20 minuten rijden liggen.

Adres: Huizersdijk 35 a
Provincie:
Postcode: 4761 PT
Land: Nederland
Openen in Google Maps
Woning-ID : 28738
Prijs: € 3.000.000
Woning grootte: 441 m2
Woning inhoud: 2,872 m2
Kamers: 8
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Geschikt voor
Zwembad

Vergelijk aanbiedingen