Home –  Ons aanbod  –  Verisstraat 28

Verisstraat 28

2521 CL Den Haag

€ 329.000

Omschrijving

Prachtig afgewerkt 4-kamer appartement met moderne keuken en badkamer. Deze gelijkvloerse woning heeft drie slaapkamers met moderne badkamer en wc. De woning zit gevestigd in hartje Den Haag en is gelegen in de directe nabijheid van winkelcentra, sportaccommodaties, basisscholen, voortgezet onderwijs, openbaar vervoer en uitvalswegen.  De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Indeling

Gesloten portiek met intercom, brievenbussen en bellentableau. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en lift. Bij binnenkomst kom je in een ruime hal waarbij je gelijktoegang hebt tot de slaapkamers, badkamer, wc en ruime woonkamer met open keuken. Je hebt gelijk aan je rechterhand de grootste master bedroom. Daar tegenover zit nu het kantoorkamer, maar mag zeker worden mee gerekend als ruime slaapkamer. De badkamer en wc zijn beide modern (van deze tijd) en van alle gemakken voorzien.  In de woning zit een aparte ruimte met de wasmachine en droger waarbij ook ruimte is om al uw wasgoed en eventuele Andere spullen op te slaan. Vlak voor de woonkamer zit aan de rechterhand een grote kastenkamer met op maat gemaakten kasten. Deze is ook mogelijk om te verwijderen en dan heb je daar ook nog een riante kamer.

De woonkamer is voorzien van heel veel lichtval in door de grote pui die over de gehele woonkamer loopt. Werkelijk waar een plaatje, je kan over een heel groot stuk van de Haagse binnen stad kijken. een ruime woonkamer voorzien van vloerverwarming met moderne open keuken met inbouwapparatuur.

COVID-19 Maatregelen

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

Onze medewerkers heten u van harte welkom, zij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand. Ook verzoeken wij u vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan. Wij ontvangen maximaal 2 personen per afspraak.

Overdracht

Vraagprijs
Aangeboden sinds
Aanvaarding

€ 199.000
08-04-2020
In overleg

Bouw

Soort
Soort bouw
Bouwjaar

Bovenwoning
Bestaande bouw
2016

Inhoud

Wonen

102 m²

Indeling

Kamers
Woonlagen

4 (3 slaapkamers)
1

Energie

Label (voorlopig)
Isolatie

A
Dubbelglas

Contacteer ons

88 Makelaars
Gedempte Burgwal 40
2512 BV Den Haag

T: 070 888 88 35 (NL & EN)
T: 070 888 88 31 (CN)

info@88makelaars.nl